Összeházasodtak a Maneskin tagjai

2023. január 20.
A zenekar eléggé meglepte a rajongóit, akik azt hitték, hogy egy egyszerű lemezbemutatóra mennek, majd egyszer csak egy esküvőn találták magukat.
Összeházasodtak a Maneskin tagjai

A világ egyik legnépszerűbb rockzenekara hatalmas a lagzit csapott az olasz fővárosban csütörtök este, a Spotifyjal karöltve. A Måneskin mind a négy tagja fehér ruhában jelent meg a meglepetésbulin: Victoria és Ethan menyasszonynak, Damiano és Thomas pedig vőlegénynek öltözve érkezett egy fehér Cadillackel a 19. századi Palazzo Brancaccio csoda szép épületébe, ahol a Gucci egykori kreatív igazgatója, Alessandro Michele adta őket össze.

„Akarjátok-e ezt a házasságot és ígéritek, hogy mindig hűek lesztek egymáshoz, örömben és fájdalomban, szerelemben és tiszteletben, életetek minden napján?” – kérdezte Michele, majd el is csattant a hitvesi csók, mielőtt a banda rázendített exkluzív koncertjükre új lemezük, a január 20-tól elérhető Rush! bemutatója alkalmából.

A római Colle Oppio negyedben megrendezett zártkörű rendezvényen felvonult a celebvilág apraja-nagyja. Többek között ott volt Baz Luhrmann és Paolo Sorrentino filmrendező, Machine Gun Kelly, valamint az AS Roma futballsztárjai, Paulo Dybala és Lorenzo Pellegrini is.

A punk-funkot és a glam rockot ötvöző Måneskin 2016-ban alakult Rómában Damiano David énekes, Victoria De Angelis basszusgitáros, Thomas Raggi gitáros és Ethan Torchio dobos részvételével. Pályafutásuk kezdetén gyakran léptek fel Róma központjában, a Via del Corsón, majd az országos ismertséget az olasz X-Faktor második helyezése, a világhírt pedig  a 2021-es Eurovíziós Dalfesztivál hozta el nekik, amit megnyertek Zitti E Buoni című slágerükkel.

Forrás: Wanted in Rome, Fotó: Getty Images