Úgy tűnik, Dua Lipa újra szerelmes: ő lehet az új pasija

2022. december 13.
Az énekesnőt nemrég a The Daily Show műsorvezetőjével, Trevor Noah-val hozták hírbe, ám azóta kiderült, hogy csak baráti alapon találkozgattak. Úgy tűnik, hogy egy rapper (aki már régóta odáig volt az énekesnőért) kapva kapott az alkalmon, és most igyekszik mindent megtenni azért, hogy elnyerje a sztár szívét.

Dua Lipa – aki az emberi jogok megsértése miatt bojkottálja a futball-világbajnokságot – féltve óvja magánéletét, de azért mindent ő sem tud eltitkolni a nyilvánosság elől. A Page Six oldala ugyanis nemrég arról értesült, hogy az énekesnő Jack Harlow rapperrel randizgathat.

Dua Lipa a Z100's Jingle Ball-on Los Angelesben

 

Dua Lipa a Z100’s Jingle Ballon Los Angelesben

A két zenész kapcsolata hihetetlenül romantikusan indult, ugyanis Harlow-nak éppen idén jelent meg a brit–albán énekesnőnek dedikált Dua Lipa című száma, amiben a sztár iránti rajongását fejezte ki. A rapper az album májusi megjelenése előtt magát Dua Lipát is felhívta FaceTime-on, hogy áldását kérje a megjelenéshez. A sztár szerencsére rábólintott a dalra, és úgy tűnik, hogy miután novemberben találkoztak egy a Los Angeles-i hivatalos eseményen, igencsak egymásra találtak.

Bennfentesek szerint a rapper még New Yorkba is elrepült, hogy találkozhasson az énekesnővel múlt pénteken a Z100’s Jingle Ballon. Pár szemtanú még azt is látta, hogy a két zenész külön-külön érkezett ugyanabba az étterembe másnap ebédelni, majd igyekeztek minden tőlük telhetőt megtenni azért, hogy ne lássák őket.

Egy Harlow-hoz közel álló forrás szerint a rapper mindent meg fog tenni Dua Lipáért, amit csak tud, mert mindig is rajongott az énekesnőért.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!