Johnny Depp egy vagyont keresett a hírességekről készült festményeivel

2023. március 07.
A színész az elmúlt évek botrányai miatt egy ideig távol maradt a mozivászontól, ezért kreatív energiáit más művészeti formákba invesztálta.
Johnny Depp egy vagyont keresett a hírességekről készült festményeivel

Johnny Depp Friends and Heroes címre keresztelt festménykollekciójának legújabb darabjait múlt hétfőn értékesítették a londoni Covent Gardenben található Castle Fine Art Galleryben. Az egykori reggae-sztár, Bob Marley, Hunter S. Thompson író, valamint Heath Ledger és River Phoenix arcképeit gyakorlatilag azonnal elkapkodták.

A galéria szóvivője elmondta, hogy az új nyomatok, amelyek ára egyenként 3750 fontnál, vagyis 1580662.66 forintnál kezdődtek, öt nap elfogytak. „Pénteken gyakorlatilag mind elkeltek, csak néhány River Phoenix-lenyomat maradt. Azt hiszem, mostanra ezeket is elvitték” – fogalmazott.

Depp a sikerei után elárulta, meghatotta, hogy az embereket érdekli, mivel foglalkozik szabadidejében „Sok éven át szigorúan csak a filmes szakmához ragaszkodtam, pedig mindig egy üres papírlapba menekültem, legyen az írás, rajzolás vagy egy üres vászon kifestése” – mondta a színész. „Nagyon megindító, hogy az emberek most először látják ezt a cuccot, és ilyen pozitívan reagálnak arra, amit készítettem.”

Depp korábban a Bob Dylant, Keith Richardst, Elizabeth Taylort és Al Pacinót ábrázoló első kollekciójával összesen 3 millió fontot, azaz 1264530126.11 forintot keresett. 

Forrás: Unilad, Fotó: Getty Images