Milyen lenne Marilyn Monroe, ha most lenne fiatal?

2023. március 08.
Egy művész eljátszott a gondolattal, vajon ha a 21. században lenne fiatal nő Marilyn Monroe, milyen lenne a stílusa. A végeredmény elképesztő lett.
Marilyn Monroe 95 éves lenne

A TikTokra töltötte fel videóját Bex, azaz @electricraspberry grafikus művész. A videóban azt mutatja be, ha Marilyn Monroe Gen-Z (azaz Z-generációs, 1996 és 2012 között születő fiatal) lenne, vajon hogyan nézne ki ma. A videóban nem csak a végeredmény látható, de az a grafikai átalakítási folyamat is, ahogyan Bex a 20. századból a 21. századba varázsolja a szexszimbólumot.

A videón kortárs trendeknek megfelelő sminket, melírt és manikűrt kapott Marilyn, a végeredmény pedig ugyanolyan szexi, mint amilyen valójában volt, csak tényleg sokkal maibb. 

Bex nem csak Marilyn Monroe-t alakította át, a profilján böngészve találhatunk Elvist, Audrey Hepburnt vagy éppen II. Erzsébetet a 21. századba repítő videókat is.

@electricraspberry She will always be timeless 💎🫶👑 #marilyn #marilynmonroe #marilynmonroeedit #marilynmonroemakeup #marilynmonroefacts #fyp #fypage #fypviral #vintage #vintagevibes #procreate #procreateart #procreatetutorial #digitalart ♬ I Wanna Be Loved By You - Marilyn Monroe

 Fotó: Getty Images