Fotókkal buktatták le Kim Kardashiant, hogy nem úgy néz ki az életben, mint Instagramon

2023. március 09.
A valóságshow-sztárról nyilvánosságra került filter nélküli fotók megmutatják, hogy valójában ő is negyvenévesnek néz ki. Ez önmagában nem is lenne baj, de sokaknak már elege van abból, hogy a celeb teljesen más képet akar mutatni magáról a virtuális térben, mint a valóság.
Fotókkal buktatták le Kim Kardashiant, hogy nem úgy néz ki az életben, mint Instagramon

A múlt héten Kim Kardashianra figyelt az egész világ, miután megosztott egy fotósorozatot a privát Dolce and Gabbana after partyról a milánói divathétről. A celebritás szenzációsan nézett ki gyönyörű kígyóbőr ruhájában. A rajongók azonban alaposan meglepődtek, amikor észrevették, hogy Kim mennyire másképp néz ki azokon a képeken, amelyeket más emberek készítettek róla ugyanazon az éjszakán.

Leonnie Hanne modell például február 26-án tett közzé egy fotót magáról és a 42 éves celebről, amin elég jól látszik, hogy Kim bőre valójában mennyivel másképp néz ki, mint a saját képein.

„Még mindig nagyon csinos, csak a korának megfelelően néz ki a szűrők nélkül” – írta valaki egy TikTok-videó alá, amely megmutatta a különbséget Kim szerkesztett és érintetlen fotói között.

„Még mindig FENOMENÁLISAN néz ki, de annyira más, mint amit látni szoktunk!” – kommentálta valaki egyetértően.

„Végre egy normális kép róla. Egy 42 éves nőt mutat, aki jóban van magával, ahelyett, hogy 30 évesnek tettetné magát” – írta egy felhasználó Leonie bejegyzése alá.

Forrás: Buzzfeed, Fotó: Getty Images