Kim Kardashian ezúttal Diana legendás nyakláncát teheti tönkre

2023. január 19.
Miután elég mostohán bánt Marilyn Monroe ikonikus ruhájával, sokan tartanak tőle, hogy Diana hercegné ikonikus ékszere nem lesz jó helyen Kim Kardashiannél.

Tovább bővíti impozáns ékszerkollekcióját Kim Kardashian. Ezúttal egy aukción sikerült megvásárolnia Diana hercegné egyik ikonikus ékszerét, egy nagy méretű ametisztkeresztet. A gyémántokkal körülölelt keresztet 197 000 dollárért, vagyis nagyjából 72 millió forintért sikerült megszereznie a realitysztárnak a Sotheby’s éves Royal & Noble aukcióján.

kim-kardashian-diana-hercegne-ametiszt-nyaklanc

A Kim Kardashianhez közeli források szerint a SKIMS alapítója megtiszteltetésnek érzi, hogy hozzá került az ékszer, az emberek azonban nem biztosak benne, hogy Kim K valóban tisztelettel bánik majd a darabbal. Sokakat megrázott, amikor Kim Kardashian tönkretette Marilyn Monroe ikonikus ruháját. Az előtte-utána képek tanúsága szerint Jean Louis ikonikus estélyi ruhája, melyet Marilyn Monroe tett híressé, durván megsérült, miközben Kim Kardashian 2022. május 2-án a Met-gálán viselte. A ruhát Kardashian csupán addig hordta, míg végigvonult a Metropolitan Múzeum lépcsőjén és pózolt a fotósok előtt, utána egy másolatra cserélte. A Ripley’s – mely 2016-ban vásárolta meg egy árverésen a ruhát 4,81 millió dollárért – azt mondta, hogy hiányzott néhány kristály, és csak a cérnaszálak lógtak a ruhán, amikor visszakerült hozzájuk.

kim-kardashian-diana-hercegne-ametiszt-nyaklanc
Diana hercegné pazar estélyi ruhában, az ikonikus nyakékkel

Ezek után talán nem túlzás az aggodalom, amit a szeretett Diana hercegné nyaklánca miatt éreznek a rajongók. Diana hercegné egyébként többször is viselte a látványos, nagy méretű nyakéket: például 1987-ben a londoni Birthright jótékonysági esten, ahol a terhesség és szülés körüli humanitárius munkát ünnepelték. Mivel valóban ikonikus darabról van szó, őszintén bízunk benne, hogy Kim K ezúttal jobban odafigyel majd az általa viselt becses darabokra.

Forrás: People Fotó: Getty Images, Sotheby’s