Kicsoda Kanye West új felesége, aki megszólalásig hasonlít Kim Kardashianra?

2023. január 13.
Sokkolta a rajongókat, mikor a minap kiderült, hogy két hónappal a Kim Kardashiantól való válása után Kanye West titokban újra megnősült. De ki ez a titokzatos új feleség, aki külsőre megszólalásig hasonít Kardashianra?
kanye-west

Néhány órával ezelőtt derült ki, hogy Kanye West, vagy ahogy egy ideje már hivatalosan hívják, Ye feleségül vette a Yeezy nevű divatmárkája tervezőjét, Bianca Censorit. A titkos esküvőre mindössze két hónappal azután került sor, hogy véglegesítették a rapper válását az exfeleségétől, Kim Kardashiantól.   A 45 éves rapper állítólag egy zártkörű szertartáson mondta ki a boldogító igent a mindössze 27 éves Biancának.

Kicsoda Bianca Censori?

Bianca 2020 novemberében csatlakozott a Yeezy csapatához, és a Linkedin-oldala szerint a márka építészeti vezetőjeként tevékenykedik. Információk szerint körülbelül 27 éves lehet, tehát majdnem 20 évvel fiatalabb Yénél. Az ausztráliai Melbourne-ben nőtt fel, és a város egyetemén szerzett építészmérnöki diplomát. Bianca a diákévei alatt alapította meg saját ékszergyártó cégét Nylon’s Jewellery néven.

A diploma megszerzése után Bianca egy évig formatervezési tanácsadóként dolgozott, majd három évig junior építészként. Ezután 2019-2020 között elvégezte ugyancsak Melbourne-ben az egyetemi mesterképzést, majd Los Angelesbe költözött, és a Yeezynél kezdett dolgozni.

Akárcsak Kanye milliárdos exe, Kim, Bianca is rajong az alakot kiemelő ruhákért, és nagyon hasonlóan öltözködik, mint Kardashian. De nem csak a stílusukban hasonlítanak egymáshoz: egészen mostanáig Bianca is hosszú barna fürtökkel büszkélkedhetett, mígnem múlt héten tanúi lehettünk, amint Yével ebédel kiszőkített, vagány új pixie frizurával.

Vajon törvényes a házasságuk?

Annak ellenére, hogy megtartották az esküvőt, a TMZ információ szerint a házasságuk nem legális, a lap szerint legalábbis nincs nyoma a pár házassági anyakönyvi kivonatának. Ennek ellenére mindkettőjük ujján ott csillog egy vadonatúj karikagyűrű.

Forrás: TMZ Fotó: Getty Images, Instagram