Te sem ismernéd meg ma a Weasley-ikreket a Harry Potterből

2023. március 13.
Nemrég töltötte a 37. születésnapját a Harry Potter ikonikus ikerpárja, Fred és George Weasley, azaz James és Oliver Phelps. A testvérpár mind a nyolc filmben fergeteges alakítást nyújtott, tiniként csöppentek bele a filmes világba. Ma, közeledve a 40 felé természetesen már teljesen máshogy néznek ki, és nem, nem is vörös a hajuk!
Weasley-ikrek ma már nem vörösek.

A film forgatásakor a stábnak sok fejtörést okozott, hogy találjanak egy vörös, korban is megfelelő gyerekszínész-ikerpárt. Mivel ilyet nem találtak, az ugyan nem vörös, de remek színészi képességekkel megáldott Phelps-ikrekre esett a casting során a választás. A fiúknak természetes vörös a haj híján folyamatosan hidrogénezték és festették a hajukat, szemöldöküket a filmforgatások során. 

Amellett hogy hatalmas dobbantó volt számukra a sorozatban való szereplés, a fiúknak sok időbe telt levetkőzni a Harry Potter-filmek skatulyáit. Ma viszont már külön és együtt is játszanak különböző filmekben és a külsejük sem nagyon hasonlít akkori ikonikus szerepükre. Sőt, az egyiküknek, Jamesnek, azaz Frednek maradt csak meg az akkori hosszú frizurája. 

Forrás: Velvet