A Harry Potter sztárja mindig is szerette Emma Watsont

2022. október 15.
A Draco Malfoyt alakító Tom Felton azt mondta, hogy titokban mindig szerette a Hermionét játszó színésznőt, Emma Watsont.

A Harry Potter-rajongók már hosszú évek óta szeretnék összeboronálni Tom Feltont és Emma Watsont, akik köztudottan közel állnak egymáshoz. Bár az évek során nagyon szoros barátság szövődött közöttük, a színészek mindeddig tagadták, hogy bármi komoly dolog történt volna közöttük – bár Emma egyszer bevallotta, hogy tinédzserként szerelmes volt Tomba. A két színész a Potter-franchise 2011-es lezárása után is közeli barátok maradt, és a mai napig gyakran osztanak meg közös fényképeket is, amiből az látszik, hogy sok időt töltenek együtt: együtt utaztak Dél-Afrikába, gördeszkáztak Los Angelesben, sőt Emma még gitárleckéket is vett Tomtól.

harry-potter-sztar-emma-watson-szeret

Most végre megjelent az Egyesült Államokban Tom Felton memoárja, amiben elárulta, hogy titkon mindig is szerelmes volt Emma Watsonba. „Olyan módon szerettem és csodáltam őt, mint embert, amit soha senki másnak nem tudtam elmagyarázni” – írja a színész, aki elárulta, hogy a színésznővel való kapcsolata nem indult valami jól. Egyszer részt vett Emma egyik táncpróbáján, ahol a sminkes leszidta, amiért piszkálta őt.

„Elutasítóak voltunk. Kuncogva lementünk megnézni Emma műsorát, és a kuncogások egyre hangosabbak lettek, ahogy táncolt. Rossz fiúk voltunk, úgy gondoltuk, hogy a piszkálást menő” – írja a színész, aki utólag már nagyon rosszul érzi magát. A színész ezután végre tiszta vizet öntött a pohárba, és azt is elárulta, hogy titkon mindig többet érzett a Hermione Grangert alakító színésznő iránt: „Titkon mindig is szerettem Emmát, bár talán nem úgy, ahogyan az emberek hallani szeretnék. Ez nem azt jelenti, hogy soha nem volt szikra közöttünk. Volt, csak mindig eltérő időpontokban.”

Fotó: Getty Images Forrás: Marie Claire UK

Olvass tovább!