Egyetlen tollpihe takarta csak Hunter Schafer mellét

2023. március 14.
Az Eufória sztárja istennőnek öltözött a Vanity Fair afterpartyján: Hunter Schafer alul földig érő selyemszoknyát, felül egyetlen hófehér tollpihét viselt.

Hunter Schafertől már megszokhattuk, hogy nem riad vissza a merész, extravagáns szettektől, az idei Vanity Fair Oscar-afterpartyján viselt outfitje azonban talán a legemlékezetesebb szett, amit valaha láttunk rajta. Az Eufória gyönyörű színésznője valóságos istennőként tűnt fel az eseményen: Rena Calhoun fodrász fenékig érő, lágyan omló szőke tincseket varázsolt neki, de a legfeltűnőbb az Ann Demeulemeester ruhája volt, ami egy földig érő, meseszép selyemszoknyából és egy mindössze a mellet takaró, pántra erősített tolpihéből állt. Az izgalmas statement-szett látni engedte Schafer kecses felsőtestét, míg az egyszerű, időtlen szoknya diszkréten takarta lábait. 

Az éteri, szinte földöntúli megjelenés csodásan kiemelte Hunter Schafer egyedi, szoborszerű szépségét – nem is lehet véletlen, hogy sokan egy műalkotáshoz, egészen pontosan Botticelli Vénuszához hasonlították a fiatal színésznőt.

A merész, mégis hihetetlenül nőies és gyönyörű lookhoz egy meseszép sminket is kapott a színésznő: rezes színekbe hajló füstös szemsminkje drámai hatással csavart tiszta, angyali megjelenésén.

Forrás: Elle UK, Fotó: Getty Images