Itt a bizonyíték, hogy Zendaya és Tom Holland közt még mindig dúl a szerelem

2023. március 16.
Zendaya és Tom Holland híresen kényesek magánéletükre, épp ezért előfordul, hogy hónapokig szinte semmit nem lehet tudni róluk. Most azonban sikerült randi közben lencsevégre kapni őket!
Zendaya magasabb mint Tom Holland

Időről-időre sok rajongóban felmerül a kérdés, egyáltalán együtt van-e még Tom Holland és Zendaya. Az internet egyik kedvenc sztárpárosa meglehetősen ritkán mutatkozik együtt, ráadásul a közösségi médiát sem árasztják el szerelmes képeikkel. Igaz, nemrégiben Tom Holland még az Instagram-detoxát is megszakította, csak hogy reagálhasson Zendaya ruhájára, de valljuk be, ez még kevés ahhoz, hogy mindenki megnyugodhasson a kapcsolatukat illetően.

De semmi vész, úgy látszik, az Eufória sztárja és az új Pókember-filmek főhőse között minden rendben. A lesifotósoknak sikerült elcsípniük a párt egy londoni kávézóban, ahonnan elviteles poharakkal, kézen fogva távoztak, majd még egy közös nagybevásárlást is tartottak. A vörös szőnyegen mindig elképesztő szettekben megjelenő Zendaya most kényelmes, hétköznapi szettet húzott: laza farmerben, fekete bomberdzsekiben, smink nélkül sétált a baseballsapkát és szürke kapucnis pulcsit viselő Holland mellett.

A Zendayáról és Tom Hollandról készült képeket ITT lehet megnézni.

A párosról egyébként nem régiben az a hír is felröppent, hogy titokban eljegyezték egymást – egyesek szerint ezt a közös brit kiruccanást is ennek örömére ejtették meg, de ezt még egyikük sem erősítette meg.

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images