Selena Gomezé az egyetlen női Insta-profil, melynek sikerült elérnie a 400 millió követőt

2023. március 21.
A legtöbb követővel jelenleg Cristiano Ronaldo rendelkezik a népszerű közösségi platformon. Selena Gomez pedig az első nő, aki át tudta lépni a bűvös 400 millió követő számát.
Selena Gomeznek is csodásan állnak a természetes hatású hullámok - a legtöbb Ráknak bejön ez a hajviselet

Egy hónapja, hogy Selena Gomez letaszította az Instagram királynőjének trónjáról Kylie Jennert. Akkor a trónfosztáshoz 380 milliónál több követő kellett, azóta viszont tovább növekedett Selena profilja, és most már simán túllépte a 400 millió követőt is. (A cikk írása pillanatában egészen pontosan 402 millió követője van.) Ez még mindig nem elég ahhoz, hogy lekörözze minden idők legkövetettebb Insta-profilját, az 565 millió követővel rendelkező Cristiano Ronaldót

Az utóbbi időben az ugrásszerű követőszám-emelkedés hátterében a Hailey Bieber-dráma állhat, de ettől függetlenül is a tökéletlenség legfőbb élharcosa, aki rendszeresen beszél a mentális problémáiról és betegségéről, a lupuszról is – így abszolút megértjük, hogy sikerült ennyi követőt megszólítania! „Bárcsak meg tudnám ölelni mind a 400 milliótokat!” – írta a kerek követőszámot ünneplő posztjához.

Fotó: Getty Images