Selena Gomeznek bizonytalanok a mozdulatai a lupusz miatt

2023. január 29.
A sztár egy TikTok videót töltött fel, amiben bizonytalan mozdulatokkal, remegő kézzel viszi fel a termékeket az arcára. 
Selena Gomez régóta küzd az ezerarcú autoimmun betegséggel, a lupusszal.

Selena Gomez nem titkolja, hogy krónikus autoimmun betegsége, lupusza van. A betegség miatt néhány éve vesetranszplantációja is volt. Sajnos mindezek ellenére a testszégyenítés egyik legfőbb célpontja is az utóbbi időben az énekesnő.

Most egy sminkelős TikTok-videót töltött fel, melynél a követői kiszúrták, hogy ügyetlenebb mozdulatokkal, remegő kézzel sminkelte magát. A kommentszekcióban többen kérdezték, vajon miért remeghet az énekesnő keze. Választ pedig Selena Gomez maga adott: „A lupuszos gyógyszerek miatt remeg „– írta. A lupusz egy olyan autoimmun betegség, ami elsősorban nőket érint. Lupusz esetén a beteg szinte bármely szervrendszere begyulladhat és károsodhat, ezért nagyon nehéz a diagnosztikája. A világon körülbelül 5 millió ember szenved ettől a betegségtől. 

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me - Miley Cyrus