Liptai Claudiának „komoly alkoholmennyiség kellett” az aktfotózásához

2023. március 27.
Liptai Claudia karakán, belevaló, magabiztos nő, ám ha a testéről van szó, éppen az ellenkezője igaz. A tévés személyiség a Nő a Tét Youtube-műsorában vallott őszintén arról, milyen volt, amikor levetkőzött egy fotósorozat kedvéért.
Liptai Claudia

„Ha valamit utálok, az a testem, és egyfolytában utálom” – beszélt a Nő a Tét műsorában Liptai Claudia a testével való konfliktusos kapcsolatáról. A műsorban elmesélte, hogy nagyon ingadozó kapcsolatról van szó, van, amikor szuperül érzi magát a bőrében és elégedett magával, de olyan is van, amikor nagyon nem szereti a tükörképét. Saját bevallása szerint olyan viszont még nem fordult elő, hogy tökéletesnek látta volna magát. 

Egyszer, sok évvel ezelőtt mégis igent mondott egy Playboy-fotósorozatra, a fotózás pedig okozott néhány kényelmetlen órát számára. „Nagyon sok pénzt ajánlottak, és egyébként meg azt mondtam, egyszer megcsinálom” – mondta a műsorban.

És valóban megcsinálta: a Playboy-fotókra azóta is nagyon büszke, de a fotózás maga nem volt könnyű számára. „Őszinte leszek, ezt azért komoly alkoholmennyiséggel tudtam csak megcsinálni, de én erre a mai napig büszke vagyok. Nincs bajom ezzel, de természetesen nem így nézek ki, amikor fekszem otthon az ágyban.”

Forrás: 24.hu, Fotó: Central-archívum