Liptai Claudia csodaszép nagylányával ünnepelte a nőnapot

2023. március 09.
Liptai Claudia a lehető legjobb társaságban ünnepelte a nőnapot: nagylányával, a meseszép Pankával ültek be egy hangulatos étterembe.
Liptai Claudia

Liptai Claudia láthatóan nagyon büszke édesanya, aki időről-időre szeret közös képeket megosztani gyerekeivel. Most például megmutatta, hogyan ünnepelték a nőnapot lányával, Gesztesi Pankával. A gyönyörű anya-lánya páros csak úgy ragyog a fotón: mindketten elegáns, mélyen dekoltált fekete ruhát viselnek és mosolyogva néznek a kamerába. A kép alapján úgy tűnik, egy elegáns étteremben ünnepelték meg a nőnapot. A bájos fotót Liptai Claudia Instagram-oldalán lehet megnézni.

A műsorvezető egyébként időről-időre még nyilvános rendezvényeken is együtt szerepel Pankával: Liptai Claudia a 2022-es októberi Posta-rendezvények szokásos háziasszonyaként vonult végig a kifutón Zoób Kati divatbemutatóján, lánya, Panka pedig egy korabeli postáskisasszony-ruhát mutatott be.

Panka egyébként már hivatásosan is modellként dolgozik, ami nem is olyan meglepő, tekintve, hogy szépségét az anyukájától örökölte.

Fotó: Marie Claire Archív