Ettől a trükktől áll minden ruha tökéletesen Meghan Markle-ön

2023. március 27.
Vajon minek köszönhető, hogy Meghan Markle mindig kifogástalanul néz ki? Mutatjuk az öltözködési trükköt, ami rengeteget dob mindig a megjelenésén.
Meghan Markle egy fehér, egyedi készítésű Louis Vuitton váll nélküli ruhában ragyogott.

Meghan Markle minden lépését hihetetlen médiaérdeklődés övezi – ez a helyzet az öltözködésével is. Nemcsak a laikusok, de divatszakértők és a királyi család szakértői is árgus szemekkel nézik, mit visel. Meghan Markle pedig nemigen tud hibázni, stílusosabbnál stílusosabb, de mégis visszafogott szettekben kápráztatja el a nagyérdeműt. 

Meghan Markle és Harry herceg

Meghan Markle és Harry herceg (Fotó: Karwai Tang/Getty Images)

A trükk, amitől minden jól áll Meghan Markle-ön 

Meghan nem bízza a véletlenre a ruhaválasztást, a darabokat pedig minden egyes alkalommal szabóval igazíttatja a testére. Ezért áll mindig minden kifogástalanul rajta. Ezt a trükköt manapság már nem sokan alkalmazzák, régen, a készíttetett ruhák világában azonban még egyértelmű volt, hogy nem az embernek kell a ruhához igazodnia – hanem fordítva. 

Különösen az alapdaraboknál érdemes ezt a trükköt nekünk is ellesni, és ha valami nem áll tökéletesen, akkor felkeresni egy szabót, hogy a megvásárolt ruhadarabokból a lehető legtöbbet ki tudjuk hozni! 

Meghan Markle

Fotó: Getty Images, Forrás: Express