A sok visszautasítás után kiderült, melyik híres zenekar játszik majd III. Károly koronázásán

2023. március 23.
Az elmúlt hetekben bejárta a világsajtót a hír, hogy több szupersztár is visszautasította a III. Károly koronázási koncertjén való fellépést. Most végre megvan, kik zenélnek az új uralkodónak.
Több világsztárt is felkértek, de senki nem hajlandó fellépni Károly koronázásán

Állítólag Adele, a Spice Girls, Robbie Williams, Elton John és Harry Styles is visszautasították a lehetőséget, hogy fellépjenek Károly király közelgő koronázásán. Míg a legtöbb zenész nem kommentálta, miért nem lép színpadra az eseményen, Elton John képviselője megerősítette a Rolling Stone magazinnak, hogy a 75 éves zenész azért nem tud megjelenni a koronázáson, mert ütközik a programjainak menetrendjével. 

Most úgy tűnik, a Take That végül elvállalta, hogy zenéljen a koronázást követő koncerten, van azonban egy kis csavar a dologban: nagyon úgy tűnik, hogy a zenekar egykori kulcsembere, Robbie Williams nem fog fellépni a többiekkel.

A szakértők szerint arról van szó, hogy a világsztárok azért nem akarnak koncertet adni a koronázáson, mert túl sok botrány ütötte fel a fejét mostanában a királyi családban. „A királyi család számos PR-katasztrófával szembesült az utóbbi időben, és mindenkinek, aki fellép a show-n, mérlegelnie kell azt, hogy nem lesz-e negatív visszhangja a rajongói körükben” – mondta Simon Jones publicista a Rolling Stone-nak.

Károly koronázási ünnepségét egyébként május 6. és 8. között tartják: ebben a cikkünkben részletesen leírtuk, hogy mi várható a ceremónián.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images