A South Park durván beszólt Harry hercegnek és Meghan Markle-nek

2023. február 16.
Bár az ominózus epizódban nem nevezik meg konkrétan Harry herceget és Meghan Markle-t, a kontextusból egyértelmű, hogy róluk van szó...
Károly király koronázása óriási fordulatot hozhat Harry és Meghan életében

A South Park animációs sorozat híres szókimondó stílusáról és arról, hogy még a legérzékenyebb, legneccesebb témákat sem hajlandóak tabuként kezelni. Úgy tűnik, hogy most Harry hercegbe és Meghan Markle-be is beleálltak – azonban sokak szerint feleslegesen durvák voltak.

Friss epizódjukban az egyik karakter, Kyle arról magyaráz, hogy baromira elege van már belőle, hogy minden egy bizonyos királyi párról szól. A fiú arról panaszkodik, hogy egyszerűen „nem tud elmenekülni előlük”, a csapból is ők folynak. Bár a sztori szerint „Kanada hercegéről” és feleségéről van szó, akik egy hegyi kisvárosba menekültek, hogy kiszakadjanak nemesi teendőikből és élvezhessék a privát szférát és az áldásos magányt.

Nem nehéz persze kitalálni, hogy valóban Harry hercegről és Meghan Markle-ről beszélnek! Kyle dühödten az „idióta herceg és a buta felesége” felkiáltással hivatkozik a párossal, amire máris kirobbant a botrány – sokak szerint ugyanis túlzásba esett a műsor a királyi pár sértegetésével.

Persze a brit médiától korábban sokkal súlyosabb bántásokat kapott a páros, szóval ezek után valószínűleg nem veszik magukra a South Park élcelődését.

Fotó: Getty Images