Megőrül az internet Gwyneth Paltrow szexi ügyvédjéért

2023. április 01.
Gwyneth Paltrow tárgyalása már lezárult, de az ítélet helyett mindenki a színésznő jóképű ügyvédjéről, James Eganről beszél. Az internet „law daddy”-jét egyenesen Clark Kenthez hasonlítják a rajongók.

Mi is beszámoltunk róla, hogy nemrégiben megszületett az ítélet Gwyneth Paltrow síbaleset-perében.  A színésznőt egy Terry Sanderson nevű nyugdíjas orvos perelte be, mivel állítása szerint Paltrow hátulról beleütközött a sípályán, majd otthagyta őt a hóban fekve, sérülten. A színésznő visszaperelte a férfit, egy dolláros kártérítést követelve, amit végül meg is kapott, a bíróság ugyanis Gwyneth Paltrow javára ítélt.

De mindez nem is fontos. A figyelem valójában egy ideje már nem is a színésznőre, hanem ügyvédjére, James Eganre összpontosul, aki az internetezők egybehangzóan szexi „law daddy”-nek kiáltott ki. A 37 éves Egant sokan egyenesen Superman alteregójához, Clark Kenthez hasonlítják, amihez a hajviselet és a szemüveg is nagyban hozzájárul – bár maga Egan elutasította a párhuzamot.

James Egan egyébként 2014-ben diplomázott a Brigham Young University jogi karán magna cum laude minősítéssel, tehetségét pedig egyértelműen be is bizonyította Gwyneth Paltrow perében, hiszen lehengerlő monológjai győzelemre vitték ügyüket.

A szemfüles netezők a férfi Instagram-oldaláról azt is kiderítették, hogy Egan zenészként is tevékenykedik: a Spotify-on két albumát is meg lehet hallgatni. Rossz hír azonban a rajongóinak, hogy a dögös ügyvéd 2018-ban megházasodott, ráadásul tavaly apuka is lett. Ezt a hírt egyébként egy cuki fotóval tudatta Instagramon:

Forrás: NewYorkPost Fotó: Getty Images