Gwyneth Paltrow aggasztó diétája miatt őrjöng az internet

2023. március 16.
Gwyneth Paltrow egy interjúban mesélte el „wellnessrutinját”, amiben a napi étkezési szokásaiba is belement – ez pedig őszinte aggodalmat váltott ki az internet népéből.

Gwyneth Paltrow soha nem volt immunis a kritikákkal szemben, azonban legutóbbi nyilatkozata valóban riasztóan hat. A színésznő egy interjúban arról mesélt, mi mindent szokott elfogyasztani egy nap.

Elmondása szerint korán vacsorázik, és időszakos böjtölést (intermittent fastingot) tart. Ez eddig rendben van. Majd azt mondta, reggel általában csak kávézik, ami nem emeli meg a vércukorszintjét, dél körül pedig ebédel egyet. Viszont evés helyett mondhatni csak kortyol, mivel általában csontlevest szokott fogyasztani.

„Nagyon szeretem a levest ebédre” – mondta Paltrow. – „A legtöbb nap csontlevest eszem.” Ezt pedig egy óra mozgás követi, illetve 30 perc az infraszaunában.

És vacsorára? Gwyneth elmondása szerint megpróbál valamit paleo étrend szerint enni, főleg zöldségeket. „Nagyon fontos számomra, hogy támogassam a méregtelenítésemet” – mondta.

@dearmedia #gwynethpaltrow shares her daily wellness routine on The Art Of Being Well, listen now 🎧 #wellnessroutine #healthandwellness #healthylifestyle #routines #goop #podcastclips ♬ Aesthetic - Tollan Kim

A TikTokra posztolt videó alatt a kommentelők megkérdőjelezték Paltrow látszólag szegényes étrendjét.

„A csontleves nem leves.”

„Mit méregtelenít? Feketekávét, csontlevest és zöldségeket?”

A színésznő étrendje nagy felháborodást váltott ki interneten, ami potenciálisan változást hozhat abban, hogy hogyan beszélünk az egészségről, a jóllétről és az étkezésről.