Síbaleset miatt perlik Gwyneth Paltrow-t

2023. március 22.
Egy nyugdíjas szemésszel ütközött 2016-ban síelés közben Gwyneth Paltrow, akit a férfi most beperelt a cserbenhagyásos baleset miatt.
gwyneth-paltrow-luxusvilla

Kedden kezdődött Utah államban Gwyneth Paltrow tárgyalása, aki a felperes, Terry Sanderson alapján 2016-ban elütötte őt síelés közben. Sanderson elmondása szerint a színésznő egy kezdő szintű sípályán ütközött belé hátulról. A férfi azt állítja, hogy tulajdonképpen egy cserbenhagyásos síbaleset történt, amikor is Paltrow nekiment, majd felállt és tovább siklott, hátrahagyva a hóban fekvő sérült férfit.

Gwyneth Paltrow a tárgyaláson

Gwyneth Paltrow a tárgyaláson Utah-ban

A pert még 2019-ben indította az orvos Paltrow ellen, de időbe telt megtalálnia a megfelelő jogi képviseletet. Sanderson most 3.1 millió dollárra perli a színésznőt, mivel állítása szerint tartós agykárosodást szenvedett a baleset során. Ezenfelül eltört a bordája, elvesztette az életkedvét és súlyos érzelmi károkat okozott neki ez az incidens.

Terry Sanderson

Terry Sanderson cserbenhagyásos síbaleset miatt perel

Gwyneth Paltrow viszonteljárást kezdeményezett, mivel állítása szerint fordítva történt az eset, és a férfi volt az, aki nekiütközött 2016-ban. A tárgyalás során tanúskodni fog Paltrow férje, Brad Falchuk, valamint Chris Martinnal kötött házasságából született két gyermeke, Apple és Moses is.

Forrás: people.com, Fotók: Getty Images