Trokán Nóra szétplasztikázott arcától a hideg is kirázott minket

2023. április 27.
Trokán Nóra színésznő TikTok-oldalán mutatta meg végletekig szétplasztikázott arcát és a hozzá kitalált karaktert – követői legnagyobb örömére.

Trokán Nóra egy ideje TikTok-csatornáján készít szórakoztató és hasznos tartalmakat követőinek, friss videójával pedig szintén egy fontos problémára hívta fel a figyelmet, elképesztően vicces módon. „Plasztikai sebész after 2.0” videójában egy filter segítségével mutatja meg, hogyan nézne ki az arca, ha túlzásba vinné a szépészeti beavatkozásokat. Szerencsére Trokán Nóra a természetesség híve, így ez a veszély a valóságban nem fenyeget, de még így is félelmetes látni a végletekig eltorzított arcát:

@noratrokan FOKSZÁJZ!!! #trokannora #trolltrokan #fypage #foryou #plasticsurgery #foxyeyes #lipfiller ♬ eredeti hang - trokannori

A kommentelők szerint egyébként a színésznő nagyon jól eltalálta a plasztik cicababákra jellemző affektálást, és persze a külső is tökéletesen imitálja a túlzásba vitt beavatkozások végeredményét. Nem ez az első alkalom, hogy Trokán Nóra megmutatja a szépségipar árnyoldalát: korábban a TikTokon népszerű beauty filterek valóságát mutatta meg egy vicces videóban:

@noratrokan 🙋🏽‍♀️💁🏽‍♀️#trolltrokan #trokannora #noratrokan #realme #fy#fypage #filternofilter ♬ Eyes. Lips. Face. (e.l.f.) - iLL Wayno & Holla FyeSixWun

Fotó: Marie Claire Archív