Elképesztő belépővel érkezett a Met-gálára a terhes Rihanna

2023. május 02.
A várandós énekesnő nemcsak elképesztően látványos ruhájával borzolta a kedélyeket az idei Met-gálán, hanem érkezése időpontjával is...

Rihanna új szintre emelte a stílusos késés fogalmát Met-gálás antréjával! Az énekesnő és férje, A$AP Rocky órákkal a sztárok többségének érkezése után jelentek meg a Met vörös szőnyegén – méghozzá nem is akárhogy. A késve érkező Rihanna egy esküvői ruhát idéző terebélyes fehér szoknyát és egész felsőtestét, sőt, fejét is beburkoló, virág-applikációs kabátot viselt. Az extravagáns lookot egy szintén fehér, műszempillával turbózott napszemüveggel dobta fel. Párja, A$AP Rocky a gála tematikájához hűen magát Karl Lagerfeldet idézte meg szettjével: a jellegzetes ing-nyakkendő-zakó lookot egy skót szoknyával, merész csizmával és jó pár Gucci övvel dobta fel.

A születésnapos Rihanna virágokba borult 2023-ban

A kabátot levéve Rihanna megmutatta a közönségnek jócskán gömbölyödő pocakját is, és egyesek szerint ruhaválasztásával is üzent: az esküvői ruha több netező szerint is arra utalhat, hogy az énekesnő és párja hamarosan végre megtartják esküvőjüket. Nem Rihanna volt egyébként az egyetlen kismama a fényűző esten: a visszavonult teniszcsillag, Serena Williams a Met-gálán fedte fel, hogy második gyerekével várandós.

Itt van még néhány fotó a ragyogóan szép Rihannáról:

Forrás: Popsugar, Fotó: Getty Images