Még a saját apja sem tudott Rihanna terhességéről

2023. február 21.
Az énekesnő nemcsak a rajongóit lepte meg: Ronald Fenty egészen addig nem is volt tisztában azzal, hogy lánya ismét gyermeket vár, amíg nem látta a Super Bowl félidei show-ját.
Még a saját apja sem tudott Rihanna terhességéről

Nemcsak a háttértáncosait, hanem még az édesapját is meglepte, amikor Rihanna a Super Bowl halftime show-jában bejelentette második terhességét. A 34 éves énekesnő apja, Ronald Fenty a TMZ-nek árulta el, hogy barbadosi otthonából utazott el a show-ra a jegyekkel, amiket a lányától kapott, majd a fellépés közben hirtelen rájött, hogy valami nem stimmel. A partneréhez fordult, és felkiáltott: „Úristen! A kislányom terhesnek tűnik!”

A 69 éves Fenty azt is elmondta az interjúban, hogy a távolság és a mozgalmas élet miatt eddig nem volt túl aktív nagyszülőként Rihanna és ASAP Rocky első fia életében, aki 2022 májusában született, de reméli, hogy a második unokájával már több időt tud együtt tölteni.

Elsőre talán meglepőnek tűnhet, hogy az énekesnő még az édesapjának sem árulta el terhességét, de ebben valószínűleg az is közrejátszott, hogy Rihannának kimondottan feszült kapcsolata volt Fentyvel. A sztár 2009-ben a Good Morning Americában mondta el, hogy apja megverte az anyját, és drog-, illetve alkoholfüggő volt az énekesnő gyerekkorában.

Forrás: Insider, Fotó: Getty Images