Rihanna elképesztően cuki videót posztolt kisfiáról

2023. április 02.
Rihanna ritkán mutatja meg A$AP Rocky-val közös, tíz hónapos kisfiát, most azonban kivételt tett és egy hihetetlenül cuki videót posztolt Twitterre.
Rihanna új imádnivaló fotót mutatott kisfiáról,

Nemrégiben egy csodaszép Vogue címlapon mutatta meg családját Rihanna, azonban még mindig ritkának mondható, hogy bepillantás enged hétköznapjaiba. Az énekesnő Twitterre posztolt egy videót, amin a 10 hónapos kisfiú a karjában ficánkol, a felvétel mellé pedig azt írta: „Nézzétek csak, valaki nem akarja, hogy a mama tornázzon.”

A videón nem látszik Rihanna arca, csak annyi, hogy az énekesnő sportszettet visel, a háttérben pedig valószínűleg valamilyen mese megy, amivel a sztár jó eséllyel szeretné lefoglalni a kisfiút. Úgy látszik, az anyaság a legnagyobb sztároknak sem sokkal könnyebb!

Rihanna egyébként nemrégiben, a Super Bowl grandiózus félidei show-ján jelentette be, hogy második gyerekével várandós. Az énekesnő és férje, A$AP Rocky 2022 májusában köszöntötték első gyermeküket, a második baba érkezéséről egyelőre még nem tudni részleteket.

Forrás: People, Fotó: Getty Images