Egy szakértő leleplezte, mit suttogott Harry herceg apja koronázása alatt

2023. május 06.
Jacqui Press szájról olvasó szakértő árulta el, hogy szerint mit suttogott Harry herceg a koronázási szertartás alatt a mellett ülő Jack Brooksbanknak, Eugénia hercegnő férjének.
Harry herceg meglepő szavakat suttogott a koronázás alatt

Ahogy azt mi is megírtuk, Harry herceg tegnap reggel érkezett meg Angliába, a mai délelőtt rendezett koronázási szertartáson pedig egyedül vett részt. (Felesége, Meghan Markle az Egyesült Államokban maradt a gyerekeikkel.) Harry láthatóan jó hangulatban ért a Westminster apátsághoz, ahol el is beszélgetett a többi vendéggel. 

Harry herceg meglepő szavakat suttogott a koronázás alatt

Harry herceg a Westminster apátság előtt

Az apátságba menet Harry váltott néhány szót Eduárd edinburgh-i herceggel, és Edoardo Mapelli Mozzival, Beatrix brit királyi hercegnő férjével. Információk szerint Harry rendkívül kedélyesen köszöntötte őket. „Jó reggelt, jó reggelt, hogy vagytok?” – mondta a jelenlévők szerint a herceg. Ezek után az egyik vendég hangosan megdicsérte a herceg megjelenését, mondván, mennyire elegánsan néz ki.

Harry herceg meglepő szavakat suttogott a koronázás alatt

Harry herceg egyedül sétált be az apátságba

A korábbi információk arról szóltak, hogy Harrynek megalázó helyről, a hetedik sorból kell majd végignéznie a ceremóniát, ám ez végül nem így történt: a herceg a harmadik sorban kapott helyet az unokatestvére, Eugénia hercegnő és férje, Jack Brooksbank mellett.

Harry herceg meglepő szavakat suttogott a koronázás alatt

Harry a harmadik sorban

A tévés közvetítés elkapott egy pillanatot még a ceremónia elkezdése előtt, amikor is Harry herceg mosolyogva odasúgott valamit Eugénia férjének. Jacqui Press szájról olvasó szakértő szerint a beszélgetés könnyednek tűnt, és Harry valószínűleg egy vasárnapra tervezett eseményről beszélt. A szakértő szerint Harry rámosolygott Brooksbankra, és azt mondta: „Ez vicces, mmm érdekes”. Majd Brooksbrook ismeretlen kérdésére Harry herceg azt mondta: „Háromnegyed négy körül?”. Brooksbank erre azt válaszolta: „Ó, tényleg, mikor?”, amire a herceg így válaszolt: „Azt hiszem, holnap…”

Harry herceg meglepő szavakat suttogott a koronázás alatt

Harry a harmadik sorban

Ma reggel derült ki, hogy Harry herceget meghívták a Buckingham-palotában tartandó ebédre a koronázás után. Azt azonban még nem tudni, hogy a 38 éves sussexi herceg elfogadja-e a meghívást, tekintettel arra, hogy várhatóan vissza szeretne sietni Kaliforniába, hogy együtt lehessen feleségével, Meghan Markle-lel és megünnepeljék kisfiuk, Archie negyedik születésnapját.

Forrás: Getty Images, Forrás: Daily Mail