Koronázás: Károly király megható módon emlékezett meg unokája, Archie szülinapjáról

2023. május 08.
Károly király koronázása egybeesett unokája, a kis Archie 4. születésnapjával, és az információk szerint az uralkodó az ünnepség egy pontján külön meg is emlékezett a kisfiúról.
Koronázás: Károly király megható módon emlékezett meg unokája, Archie szülinapjáról

A királyi család szombaton a Buckingham-palotában gyűlt össze, ahol Károly király pohárköszöntőt mondott Harry herceg fia, Archie tiszteletére.  Annak ellenére, hogy a király a kisebbik fiával még mindig nem oldotta meg a problémáit, Károly elérzékenyülve megemlítette hiányzó unokáit, és természetesen azokat is, akik jelen voltak a nagy napon. A megható pillanatra egy zártkörű családi összejövetelen került sor a palotában, miután megkoronázták a Westminster apátságban és megjelent a palota erkélyén Kamilla királynével.

Úgy tudni, hogy Harry bár meghívást kapott a családi ebédre, végül úgy döntött, inkább visszatér Kaliforniába, hogy megünnepelje Archie nagy napját. Felesége, Meghan a fiukkal és kislányukkal, Lilibettel az Egyesült Államokban maradt, és állítólag egy kisebb partit szerveztek a család és a barátok számára.

Egy jól értesült forrás szerint, míg a királyi család legtöbb tagja „fellélegzett”, hogy Harry nem csatlakozott hozzájuk, a 74 éves király „őszintén csalódottnak tűnt, hogy nem maradt vele a fia”.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images