Ezzel az alakformáló darabbal csal Helen Mirren

2023. május 09.
Mondanunk sem kell, hogy Helen Mirren természetesen is csodásan fest, de azért időről-időre ő is bevet néhány ügyes trükköt, ha karcsúbbnak szeretne tűnni. Szerencsére ezeket szívesen meg is osztja velünk!
Remek optikai fiatalító trükk, ha archoz közel világos színeket hordunk – és ezt Helen Mirren is jól tudja!

Imádjuk Helen Mirren időtlen stílusát, hiszen a színésznő a 80-hoz közel is elképesztően néz ki – az idei Berlinalén megmutatta, mennyire ért a kifinomult, klasszikus eleganciához, de még egy egyszerű fehér blúzban és egy fekete szoknyában is csodásan mutat. Bár tény, hogy a színésznő szépségére és ízlésére nem lehet panasz, azért Helen Mirren is folyamodik néha apró (de határozottan ügyes) trükkökhöz.

Nem régiben a Paramount+ 1923 című sorozatának promóciós videójában mesélt arról, hogy mi az, amiért a leghálásabb a modern – egészen pontosan az 1923 utáni – világban, és elég meglepő válasszal rukkolt elő. Helen Mirren ugyanis az alakformáló ruhadarabokat gyártó legendás amerikai  márkát, a Spanx Shapeweart nevezte meg!

Úgy látszik, Helen Mirren sem riad vissza tehát a trükkös alakformáló daraboktól, amik még akkor is formába rántanak minket, amikor a diéta és a sport kudarcot vallott. A színésznő ezzel nemcsak egy hasznos titkot árult el, de a sok nő által használt darabok viseletét is segíthet normalizálni.

A szóban forgó sorozatban egyébként Helen Mirren Harrison Ford oldalán szerepel: a színésszel egy idős cowboy-házaspárt alakítanak az amerikai vadnyugati éra végén. Itt lehet megnézni a hivatalos előzetest:

Forrás: People, Fotó: Getty Images