Helen Mirren berlini estélyi ruhája maga az időtlen elegancia

2023. február 21.
A szavunk is eláll a 77 éves Helen Mirrentől, aki hamvas őszes-szőke hajával és csodaszép fekete ruhájával a Berlinale egyik legszebb vendége volt.

Javában zajlanak a legnagyobb filmfesztiválok, sorra vonulnak a sztárok a különböző városokban végiggördített vörös szőnyegeken. Bár az ilyen eseményeken gyakran találkozhatunk látványos, extravagáns ruhakölteményekkel (nem volt ez másképen az idei BAFTA filmfesztiválon sem), vannak hírességek, akik inkább a klasszikus, időtlen darabokra voksolnak.

Így tett Helen Mirren is, aki tegnap a Berlinale vörös szőnyegén vonult végig a kamerák kereszttüzében. A színésznő a Golda című filmjével érkezett a fesztiválra, melyben Golda Meirt, „Izrael Iron Ladyjét” formálja meg. Az eseményen Helen Mirren megmutatta lazán leomló, gyönyörű őszes-szőke frizuráját, amit klasszikus oldalválasztékkal viselt. Ugyanígy időtlen eleganciát tükrözött fekete estélyi ruhája is: az izgalmas, aszimetrikus dekoltázs és a stratégiailag elhelyezett volumenek csavartak ugyan a testhezálló, fekete darabon, az összhatás mégis Hollywood klasszikus ikonjait idézte.

A nagyméretű kristály fülbevaló még inkább kiemelte Helen Mirren eleganciáját és szépségét – szerintünk hibátlan szettet választott az alkalomra!

Forrás: People Fotó: Getty Images