Kendall Jenner kerek fenekén még a parti homok is szebben mutat

2023. május 15.
A modell éppen egzotikus nyaralását tölti, és szerencsére a követőit is megörvendeztette egy jó adag szexi fotóval. Bár Kendall Jennerre alaposan ráragadt a parti homok, neki természetesen ez is jól áll!
Kendall Jenner popsit villantott Met-gála vörös szőnyegén

Tudjuk, hogy Kendall Jenner előszeretettel mutogatja a fenekét, legyen szó mezei Instagram-posztokról vagy olyan nagyszabású eseményekről, mint a Met-gála. A szupermodell most éppen egzotikus nyaralásán pihen, de szerencsére ilyenkor sem feledkezik meg több mint 280 millió követőjéről és rendszeresen ellátja őket dögös fotókkal.

Bár a legtöbb ember ki nem állhatja, amikor homok ragad a testére – különösen a fenekére/be – Kendall Jennert még ez sem zavarja, sőt, jól is áll neki. A Kardashian lány nem fukarkodik a bikinis fotókkal és úgy látszik, minden képen végigvonul a bőrre tapadt homok esztétikája. Az Instagramján alaposan végig lehet mustrálni a képeket.

Első körben fekete bikiniben és piros baseballsapkában posztolt és egészen közelről mutatta meg homokos fenekét:

Aztán egy icipici, zöld kétrészesben pózolt – szintén homokkal borítva:

Annyi biztos, hogy Kendall Jenner láthatóan nagyon jól érzi magát a nyaraláson és ha csak a képeiből indulunk ki, minden idejét fürdéssel napozással és a finom szemű parti homokban való hempergőzéssel tölti – nem is kívánhatnánk neki ennél többet!

Forrás: Popsugar, Fotó: Getty Images