Kendall Jenner tangás bikiniben mutatta meg tökéletes fenekét

2023. április 13.
A Kardashian lányok folyamatosan ellátnak minket dögös fotókkal: most Kendall Jenner posztolt egy sorozatot, melyen formás fenekére helyezte a hangsúlyt.
Kendall Jenner Photoshop bakiján nevet az internet

Beyoncé Renaissance albumborítója óta tudjuk, hogy a tangás bikini lesz az idei nyár slágere – ezt erősíti meg Kendall Jenner is, aki szintén egy ilyen merész fürdőruhát választott. A modell legújabb Instagram-fotóin baseballsapkában és egy falatnyi virágmintás bikiniben dobta ki magát a napra, megmutatva izmos hasfalát és formás fenekét is.

A tangás bikinit tényleg csak az igazán merészek válasszák: a visszatérő retró fazon elég magasra szabott, így a csípőt is szabadon hagyja, a fenékből pedig tényleg alig takar valamit. Kendall Jennernek persze tökéletesen áll ez is:

Nemrégiben egyébként épp szexi fotói miatt támadtak egy másik Kardashian lányt, Kylie Jennert: a rajongók forró húsvéti fotóira akadtak ki, ugyanis nehezményezték, hogy az influenszer ilyen módon szexualizál egy keresztény ünnepet. Szerencsére úgy tűnik, Kendall Jenner fürdőruhás sorozatára eddig még nem érkezett panasz!

Forrás: Popsugar, Fotó: Getty Images