Taylor Swift leállította a koncertjét, hogy megmentse rajongóját

2023. május 15.
Úgy látszik, Taylor Swiftre még koncert közben is számíthatnak a rajongói – sőt, még akkor is, amikor saját biztonsági őrétől kell megvédeni őket.
taylor-swift-meresz-atlatszo-ruha

Bejárta az internetet a Taylor Swift friss koncertjén készült videó, amin az énekesnő megszakította aktuális számát, hogy segítsen egyik rajongójának. Taylor Swift éppen Bad Blood című slágerét adta elő, mikor egyszer csak megállt és a közönség felé nézve az alábbi szavakat intézte valakihez: „Hagyja őt, nem csinált semmi rosszat!” Ezután a Grammy-nyertes sztár még határozottabban, többször egymás után lekiáltotta a „Hé, elég!” szavakat.

Egy rajongó videójából és a hozzá tartozó leírásból kiderült, hogy Taylor Swift egyik kissé túlságosan öntudatos biztonsági őrét szólította meg, aki a rajongók szerint indokolatlanul durván igyekezett megrendszabályozni a közönséget.

Alább meg is lehet nézni a TikTokra posztolt felvételt:

@brilayfield hey @Taylor Swift THANK YOU from all of us on the floor for yelling at that security guard. he was a pain in the ass the entire night and the fact that this happened during #badblood made it even better 😆 PS show was PHENOMENAL 🫶🏻 Philly night 2 #taylorswift #theerastour #tswift #youneedtocalmdown #fyp #badbloodtaylorsversion ♬ original sound - Briana Layfield

A rajongók természetesen teljesen odáig voltak Taylor Swift hősies beavatkozásáért, bár az nem derült ki, pontosan mit is csinált a közönség egyik női tagjával a szóban forgó biztonsági őr.

Forrás: PageSix, Fotó: Getty Images