Taylor Swift manikűrjébe rejtette titkos üzenetét

2023. március 20.
Taylor Swift március 17-én indította útjára Eras turnéját, ennek alkalmából pedig egy különleges manikűrrel is készült: az énekesnő körmei nemcsak látványosak, de fontos jelentést is hordoznak.
taylor-swift-uj-album

Múlt hét pénteken megkezdődött Taylor Swift Eras turnéja, ami nevéhez hűen az énekesnő zenei karrierjének különböző állomásain viszi végig a rajongókat. Taylor Swift máris megosztott egy rakás képet Instagram-oldalán, köztük egy közeli fotót különleges, színes manikűrjéről is, ami ráadásul titkos üzenetet hordoz.

A képen látható, hogy Taylor Swift mindegyik körme más színre van lakkozva. Mivel az Eras turné az énekesnő különböző zenei állomásait tekinti át, így a manikűr is Swift egyes albumaira utal. Tíz albummal büszkélkedhet Taylor Swift, vagyis mindegyik ujjára jut egy. A jobb ujjára kent fekete lakk például a Reputationt jelképezi, míg a bal mutatóujj piros színe a Red címűt. A fehér szívekkel díszített rózsaszín köröm stílszerűen a Lover című albumra utal.

Talán csak a legelkötelezettebb rajongók tudják mindegyik megfejteni, mindenesetre az albumok címei és borítói mindenképpen orientálhatnak minket a játékos kódtörésben.

Forrás: Popsugar, Fotó: Getty Images