Tom Brady szenvedélyes posztban köszöntötte exét, Gisele Bündchent

2023. május 15.
„Köszönöm nektek a rengeteg szeretetet és törődést, és azt, hogy egész életetekben olyan fantasztikus példát mutattatok családunk legkisebb tagjainak” – írta az egykori amerikaifutball-játékos posztjában.

Tom Brady, az egykori amerikaifutball-játékos anyák napja alkalmából egy sor családi fényképet osztott meg az Instagramon, hogy lerója a tiszteletét mindazon anyák előtt, akik fontos szerepet játszottak az életében – megosztott fotókat édesanyjáról, Galynnről, valamint exeiről, Gisele Bündchenről és Bridget Moynahanről is. 

Moynahannel 2004-től volt együtt 2006 végéig, közös fiuk, Jack 2007-ben született. Bündchennel kötött házassága 2009 februárjától 2022 októberéig tartott, a vele közös fiuk, Benjamin Rein 2009-ben, lányuk, Vivian Lake 2012-ben született.

„Boldog anyák napját kívánok ezeknek a csodálatos nőknek, akiknek olyan sokat köszönhet a családunk” – írta Brady a posztjában. „Köszönöm nektek a rengeteg szeretetet és törődést, és azt, hogy egész életetekben olyan fantasztikus példát mutattatok családunk legkisebb tagjainak. Nem lehetünk elég hálásak nektek a támogatásért, hogy olyan sokat segítettetek nekünk álmaink megvalósításában. Minden anyának azt kívánom, hogy ezt a különleges napot azokkal tölthesse, akik a legjobban szeretik.”

Gisele Bündchen nem sokkal tizenhárom évig tartó házasságuk végét megelőzően nyilvánosan is hangot adott vágyának, hogy azt szeretné, ha Brady „jobban jelen lenne” gyermekei életében. „Az évek során elég sokszor beszélgettem vele erről” – mondta egy Elle-interjúban.

A modell egy 2023. márciusi Vanity Fair-interjújában pedig azt nyilatkozta: „Ahogy telt az idő, rájöttünk, hogy különböző dolgokra vágyunk, és meg kellett hoznunk egy döntést. Ez persze még nem jelentette azt, hogy nem szeretjük egymást. Egyszerűen csak másvalakit kellett találnunk magunknak, akivel tényleg azok lehetünk, akik lenni akarunk.”

Forrás: Glamour US, Fotó: Getty Images