Válása után máris rátalált a szerelem Gisele Bündchenre? – Bikinis képeken ragyog a modell Costa Ricán

2023. március 17.
Gisele Bündchen a lányával sétálgatott a tengerparton nem sokkal azután, hogy szárnyra kaptak a hírek az új szerelmét illetően.
Gisele Bündchen

A 42 éves szupermodell, Gisele Bündchen Costa Ricán élvezi az életet nem sokkal válása után. Tom Brady, a sikeres amerikaifutball-játékos és Bündchen tavaly októberben vetettek véget 13 éves házasságuknak. A pletykák szerint a modellnek elege lett abból, hogy a férje csak ígérgette a visszavonulást, de sohasem tette ezt meg valójában. Két közös gyermekük van, a 13 éves Benjamin és a 10 éves Vivian, aki a képeken is látható az édesanyjával. (A képeket ITT tudod megnézni.)

valsag-gisele-bundchen-tom-brady-hazassag

Tom Brady és Gisele Bündchen

A válás után sokan találgatni kezdtek, vajon van-e új kapcsolat a modell életében. Először a jiu-jitsu oktatójával boronálták össze Bündchent, de úgy tűnik, ez az elmélet zsákutca volt. A legújabb hírek szerint a titokzatos új lovag nem más, mint a szintén egykori szupermodell, Elle Macpherson exférje, a milliárdos Jeffrey Soffer. A dolog pikantériáját az is adja, hogy Soffer és Brady régóta közeli barátok. A felek hivatalosan még nem kommentálták a spekulációkat, de a jól értesültek szerint már hónapok óta találkozgatnak egymással.

Forrás: dailymail.co.uk, Fotó: Getty Images