Julia Fox elfolyó mellekkel sokkolta a cannes-i közönséget

2023. május 23.
Julia Foxtól már megszokhattuk az extrém lookokat, de a 2023-as cannes-i filmfesztiválon még önmagához képest is felforgató szettben jelent meg. A különleges outfit egy habos, fehér szoknyából és egy teljesen átlátszó, „elfolyó” plasztikmelltartóból állt.
Julia Fox

Az idei cannes-i filmfesztiválon már nemcsak időtlen, elegáns estélyiket láthatunk, de kifejezetten friss, kortárs, sőt, akár botrányos darabokat is. Ashley Graham átlátszó miniruhában mutatta meg nagy fogyását a filmfesztiválon, de Julia Fox valószínűleg mindenkin túltett szokatlan és extravagáns outfitjével. 

Az Uncut Gems sztárja egy habos, fehér szoknyában és egy, a melleit teljesen látni engedő üveghatású plasztikmelltartót viselt, amiből a melleket követő kosarak között egy elfolyó nyúlvány lógott egészen a színésznő derekáig. Julia Fox a látványos szettet finom Marli New York ékszerekkel, hangsúlyos, sötét ajkakkal és laza konttyal egészítette ki. 

Annyi biztos, hogy az extrém szett minden tekintetet magára vonzott a vörös szőnyegen, bár korántsem ez az első alkalom, hogy Julia Fox megvillantotta melleit – idén márciusban a Paris Fashion Weeken is teljesen átlátszó ruhában ült a bemutatók első sorába.

Forrás: HarpersBazaar Fotó: Getty Images