Nagy fogyása után szinte másik ember lett Ashley Graham

2023. május 23.
Ashley Graham egy keveset takaró, csillogó miniruhában mutatta meg bomba alakját Cannes-ban, ami olyan karcsú, hogy egyesek szerint már nem is minősül plus size-nak.
Idén is megválasztották a világ legszexibb nőjét, egy igazi ikon lett a befutó

Ashley Graham mindig őszintén vállalta testét – korábban megmutatta például szülés utáni alakját és csodaszép várandós testét is. A legismertebb plus size modell most azonban nagyot változott: a Cannes-ban felvonuló sztáron egyértelműen látszik, hogy nagy fogyáson van túl. Ashley Graham egy merész, szinte teljesen átlátszó, csillogó miniruhában vonult a francia filmfesztiválon, ami jól megmutatta csinos, a korábbinál jelentősen vékonyabb alakját.

A követői közül sokan szóvá is tették a nagy fogyást, megjegyezve, hogy bár a modell csodásan néz ki, de így talán már nem is minősül plus size-nak, vagyis nem képes már többé reprezentálni a nagyobb nőket. Az alábbi előtte-utána fotón jól megfigyelhető a nagy átalakulás:

Ashley Graham egyébként mindig hangsúlyozta, hogy szereti plus size testalkatát. Korábban egy instagramos kommentre reagálva elmondta, „…ha a nagydarabra egy pozitív és szerethető jelzőként tekintesz, akkor megérted majd, mire gondolok. Szeretem a nagy, erős, gyönyörű testemet”. 

A modell egyelőre még nem beszélt fogyásának okáról vagy új külsejéről, de annyi biztos, hogy a legfrissebb képek alapján továbbra is jól érzi magát a bőrében.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images