Rita Ora már edzéshez is pucérruhát húzott

2023. április 25.
A vörös szőnyegen régóta hódítanak már a sokat láttató pucérruhák, Rita Ora azonban megmutatta, hogy még sportoláshoz is lehet ilyen merész darabot húzni.
Rita Ora új szintre emelte a pucérruhát a Golden Globe előbuliján

Rita Oráról már régóta lehet tudni, hogy kedveli a sztárok között már jó ideje hódító pucérruhatrendet: láttuk már egészen merész vörös szőnyeges pucérruhában a Golden Globe-on, és dögös latex pucérruhában is. Sőt, olyan is előfordult már, hogy pucérruhával sem bajlódott, hanem egyszerűen egy szál mellbimbótapaszt viselt az énekesnő.

Rita Ora stílusa ugyanakkor nem mindenkit tölt el maximális megelégedéssel, nemrégiben például bizarr cipőjén borult ki az internet, így nem olyan meglepő, hogy legújabb sportviselete is megosztotta a rajongókat. Az énekesnő egy khaki zöld spagettipántos rövid overallt viselt, ami alatt jól láthatóan semmiféle alsónemű nem volt rajta. Az biztos, hogy a második bőrként rátapadó ruhadarab biztosan nem akadályozza a mozgásban sportolás közben, így jó eséllyel nemcsak merész, de praktikus választás is volt.

A látványos lookot egy oversize napszemüveggel, baseball sapkával és magas szárú sportcipővel egészítette ki Rita Ora, új szintre emelve ezzel a még mindig hódító gym chic stílust. Persze csodás alakjából ítélve egészen biztosak vagyunk benne, hogy nemcsak divatból húzza fel a tréningruhát, hanem rendszeresen és keményen edz!

Forrás: DailyMail, Fotó: Getty Images