„Mindannyian játszottunk el szerepeket” – múltjáról mesél Pál Dénes és Nagy Bogi

2023. március 17.
Pál Dénes kapcsolataiban, míg Nagy Bogi az általános iskolában élte meg, hogy különböző szerepeket kellett eljátszania. Egykori élményeikről nyíltan meséltek a 1AM dalszerzőpárosával közös tavaszcsalogató popdaluk, az „Eljátszottam” kapcsán.
„Mindannyian játszottunk el szerepeket” – múltjáról mesél Pál Dénes és Nagy Bogi

„Az évek során rengeteg olyan helyzetben találtam magam, amikor egy kapcsolatban ráeszméltem arra, hogy azért viselkedtem másként, mert egy olyan szerepet akartam játszani, ami nem én vagyok. Ez persze, hamar kiderül, nem érzi jól benne magát az ember, akkor valahogy egy rossz irányt vesz a kapcsolat. Akkor tud működni csak, amikor megvan a kölcsönös tisztelet, alázat, egymást segítjük, nem azért teszünk dolgokat, hogy a másikat ne bántsuk meg vagy ne sértsük meg” – meséli az egykori tehetségkutató verseny felfedezettje és nyertese, Pál Dénes, aki a díjnyertesekből álló szerzőpáros, azaz a 1AM Eljátszottam című üde, trópusi stílust magában hordozó szerzeményében vett részt közreműködőként.

„Mindannyian játszottunk el szerepeket” – múltjáról mesél Pál Dénes és Nagy Bogi

Dénes baritonját pedig Nagy Bogi lágy hangja gyönyörűen egészíti ki, aki szintén jól tudott azonosulni a felvétel üzenetével, megosztva saját tapasztalatait:

„Én kislányként az általános iskolában éreztem azt, hogy nagyon sokszor kellett szerepeket játszanom. Sokszor közel álltam ahhoz, hogy összetörjek mindenki előtt, de aztán erőt vettem magamon és kibírtam. El kellett játszanom, hogy helyén vagyok a munkában vagy a társaság előtt. Ez persze néha jó, erőt ad, előre lendít, néha, pedig éppen az ellenkezője! Pontosan erről szól az Eljátszottam is: úgy hallgatod, amilyen állapotban vagy, az úgy szól neked!”

A gyönyörű anyanyelvünk sajátosságait hasznosító felvétel hamarosan A Dal 2023-ban is megmérettetik a Dunán.

Forrás: Magneoton