Nem adhatott autogramot egy kisgyereknek Katalin hercegné

2023. május 24.
A londoni Chelsea Flower Show-n meglepetésvendégként megjelenő Katalin hercegnét egy iskolás kérte meg, hogy írja alá a virágokról készült rajzát.
Kate Middleton Szent Patrik napján

A Chelsea Flower Show egyik meglepetésvendége volt idén Katalin hercegné. A rendezvényen megtartott pikniken több mint 100 gyerek vett részt, köztük jelent meg vendégként Vilmos herceg felesége, aki mindenkivel nagyon kedvesen elbeszélgetett. Az egyik diák szeretett volna egy aláírást kérni emlékbe Katalintól, aki azt mondta, hogy nem írhatja le a nevét a királyi szabályok miatt, de szívesen rajzol neki, amit aztán meg is tett.

Katalin hercegné a Chelsea Flower Shown

Katalin hercegné a Chelsea Flower Show-n

Elmondta a gyerekeknek, hogy a kisebbik fia, Lajos herceg is éppen kertészeti munkákban van az iskolában, ahol egy babszemet kell kicsíráztatnia és örömmel figyelik, ahogy változik a növény. 

Katalin azt is megosztotta a kicsikkel, hogy mennyire nehezen tudja megjegyezni a növények latin neveit és hogy mennyire jó dolognak tartja, hogy kinn vannak a természetben. A királyi család tagjainak meg van tiltva, hogy autogramot adjanak, mivel az aláírásuk lemásolásával könnyen visszaélhetnek.

Forrás: people.com    Fotó: Getty Images