Katalin hercegné komoly döntést hozott Harryvel kapcsolatban

2023. május 03.
Információk szerint Katalin hercegné végleg lemondott a sógoráról.
Így reagált Vilmos és Katalin, amikor megtudták, hogy Meghan Markle terhes

Katalin hercegné és Harry herceg egykor olyan közel álltak egymáshoz, mintha legalább testvérek lennének. Katalin még akkor is kiállt a herceg mellett, amikor az „háborúban” állt a bátyjával, Vilmossal. Kate az elmúlt években gyakran játszotta a békéltető szerepét a két testvér között – például Fülöp herceg 2021-es temetésén is, nem sokkal Harry és Meghan Markle Oprah Winfreynek adott bombasztikus interjúja után.

Most azonban Katalin végképp lemondott erről a békéltető szerepről – legalábbis az információk szerint. Harry memoárjának megjelenése, valamint a Harry és Meghan című netflixes dokusorozat után a hercegné már „nem érzi szükségét”, hogy beszéljen a sógorával. „Miután Harry annyi mindent mondott Kate-ről, Kamilláról és a tágabb családjáról a memoárjában, egyikük sem érzi igazán szükségét, hogy fenntartsák vele a jó viszonyt” – mondta Nick Bullen királyi szakértő.

Korábban egyébként Harry herceg is többször hivatkozott úgy Katalinra, mintha a sosemvolt nővére lenne, ezért is bántotta annyira a hercegnét, amikor a sógora a nyilvánosság elé tárta a problémáikat. „Kate megbántva és elárulva érzi magát azok után, amit Harry csinált, különösen, hogy a pár korábban olyan közel állt egymáshoz” – mondta egy forrás a Us Weeklynek.

Egy másik bennfentes így nyilatkozott az ügyről az OK magazinnak: „Kate fel sem ismeri ezt a személyt, akivé Harry vált. Már egyáltalán nem kommunikálnak egymással.”

Fotó: Getty Images Forrás: marieclaire.com