Katalin hercegné legkáprázatosabb 2022-es szettjei

2022. december 25.
Katalin hercegné idén is szebbnél szebb ruhákat öltött magára, így egyáltalán nem volt könnyű dolgunk, amikor a legcsodásabb szettjeit próbáltuk kiválasztani.

Katalin hercegné 2022-ben is mindent megtett azért, hogy odáig legyünk a stílusáért: gyakran viselt pöttyös ruhákat, előnyben részesítette a zöld és a babakék színt, nem félt újra és újra felvenni ugyanazt a darabot, szívesen bújt pár ezer forintos nadrágba, sőt még egy ruhakölcsönzőből rendelt kreációin is megakadt a szemünk. Hát lehet Katalin hercegnét nem szeretni?

Fülöp herceg megemlékezésén

Ezt a fekete alapon fehér pöttyös, hosszú Alessandra Rich ruhát március 29-én viselte Vilmos herceg felesége a Fülöp herceg emlékére szervezett ünnepségen. Megjelenésével sokak szerint Diana hercegnőt próbálta megidézni az ominózus napon. Szettjét a széles karimájú, fehér tüllel díszített kalap tette tökéletessé.

Katalin hercegné pöttyös ruhában

Húsvétot ünnepelve

Április 17-én, a Szent György-kápolnában tartott húsvéti misén ebben a szemmel láthatóan puha, babakék kabátban jelent meg, amit Emilia Wickstead öntött formába – kimondottan a hercegnének. A ruhadarabot, amit színben tökéletesen passzoló kiegészítőkkel dobott fel, 2017-ben egy luxemburgi látogatás alkalmával már láthattuk rajta.

Katalin hercegné kék kabátban

Megint pöttyös, megint Wimbledon

Július 5-én egy wimbledoni teniszmérkőzés nézőjeként tűnt fel Katalin hercegné ebben a csodás, kék alapon fehér pöttyös Alessandra Rich ruhában. A köztudottan teniszrajongó Katalin idén is több meccset izgult végig a lelátón, ahol szinte ragyogott háromnegyedes ujjú, karcsúsított fazonú, hosszú ruhájában.

Katalin hercegné pöttyös ruhában

Sportosan sikkes

Még nyáron, de már kissé hűvösebbre forduló időben bújt ebbe a lazább szettbe Katalin hercegné, amikor eleget tett egy plymouthi jótékonysági szervezet meghívásának. A magasított derekú, arany gombos bermudája és tengerészcsíkos felsője mindenkit elbűvölt.

Katalin hercegné fehér bermudában és csíkos felsőben

„Árral” szemben

Nem először bizonyította be Katalin hercegné, hogy a hétköznapi emberek számára is elérhető ruhákat és az olcsó ékszereket sem veti meg. Ezt a trapéz fazonú fekete Zara nadrágot például többször is felvette, és milyen jól tette! Remekül fest benne, még akkor is, ha alapvetően inkább a romantikus hangulatú ruhákat érzi magához közelebb.

Katalin hercegné nadrágban

Zöldebb nem is lehetne

Egészen friss, decemberi felvétel ez Katalin hercegnéről, aki a férje által alapított The Earthshot Prize díjátadóján tündökölt ebben a mesés zöld ruhában. Az eseményen környezettudatos innovációk kidolgozóinak munkáit méltatták, így nem a véletlen műve, hogy a hercegné épp a zöld szín mentett döntött. És ami még ennél is különlegesebbé teszi ezt a Solace London ruhát, az az, hogy egy bennfentes szerint a negyedik gyermekével várandós Katalin nem megvásárolta, hanem csak kikölcsönözte azt körülbelül 35 ezer forintért.

Katalin hercegné zöld ruhában

Fotó: Getty Images

Ezt olvastad már?