Kylie Jenner és Timothée Chalamet a budapesti Sevilla-Róma meccsen randizott?

2023. június 01.
Timothée Chalamet a Sevilla-Róma meccsen szurkolt, Kylie Jenner magángéppel utazott ugyanakkor Budapestre – véletlen egybeesés lenne?
Kylie Jenner és Timothée Chalamet egy párt alkotnak

Egy ideje már találgatják a rajongók, vajon románc szövődik-e Chalamet és Jenner között. Íme egy újabb bizonyíték, hogy ők ketten randiznak – ráadásul ezúttal úgy tűnik, Budapesten turbékolnak! 

Kylie Jenner 72 millió dolláros magánrepülőgépével érkezett Budapestre nemrég. A kiruccanásról a rajongók azt gyanítják, Timothée Chalamet-t látogathatta meg, aki az utóbbi időben rengeteg időt töltött a fővárosban a Dűne második részének forgatása miatt. 

Egy Kardashian családnak dedikált Reddit thread képernyőképet tett közzé egy repüléskövetőről, amelyen Kylie repülőgépe láthatóan Budapestre érkezett. A rajongók persze rögtön sejtették, mit keres a celebritás Magyarországon.  

Mindeközben Timothée Chalamet is Budapestről posztolt, egyenesen a Sevilla-Róma Európa-liga döntő meccséről, amit a budapesti Puskás Ferenc Stadionban tartottak. Az Insta Storyból az is kiderült, hogy Timothée a Rómának szurkolt, így valószínűleg nem örült a döntetlennek, majd a mindent eldöntő tizenegyeseknek, ahol Sevilla teljesített jobban. 

Timothée Chalamet Insta Story posztja a Sevilla-Róma meccsről.

Timothée Chalamet Insta Story-posztja a Sevilla-Róma meccsről

Forrás: TheSun, Fotó: Getty Images