Ő lehet Mbappé új barátnője

2022. december 19.
A tegnapi vb-döntőn minden szem Messire és Mbappéra szegeződőtt. Rengeteg ember keresett rá arra, hogy mennyit kereshet a francia sztárfocista, hogy hol lehet megvenni a mezét, illetve természetesen a nagy magánéleti kérdésre is: Vajon kivel randizik Kylian Mbappé?

A tegnapi vb-döntőn minden szem Messire és Mbappéra szegeződött. Rengeteg ember keresett rá arra, hogy mennyit kereshet a francia sztárfocista, hogy hol lehet megvenni a mezét, illetve természetesen a nagy magánéleti kérdésre is: Vajon kivel randizik Kylian Mbappé?

Mbappé a világ egyik legkeresettebb futballistája. Mindössze 19 évesen ő lett a második legfiatalabb játékos, aki gólt szerzett (Pelé után) a díjazott tornán, és segített csapatának megnyerni a 2018-as világbajnokságot. Hőstettéért és hihetetlen képességeiért elnyerte a FIFA világbajnokság legjobb fiatal játékosa és az év francia játékosa díjat. A Paris St. Germain játékosaként Mbappé négy Ligue 1-címet és három Coupe de France-t nyert, és ő a klub minden idők második legjobb góllövője.

2022-ben a Forbes a 35. helyre sorolta a világ legjobban fizetett sportolói között, és ott van a világ legjobban fizetett focistái listáján is. „Ő máris egy globális ikon – mondta a Sorare társalapítója és vezérigazgatója, Nicolas Julia az üzleti magazinnak. – Segíteni akar a világnak, és azt is megmutatni, hogy Franciaországból hatalmas dolgokat lehet építeni.”

Mbappét sokáig egy csodaszép transznemű modellel hozták hírbe, most viszont úgy tűnik, mással jár a sztárfocista.

Mbappét sokáig egy csoda szép transznemű modellel hozták hírbe, most viszont úgy tűnik, mással jár a sztárfocista.

Na de nemcsak a szakmai kérdések foglalkoztatják a világot Mbappéval kapcsolatban, hanem az is, hogy van-e még esélye a lányoknak a sportolónál. A válasz egy halovány talán, nagyon úgy néz ki, hogy a focista megtalálta a boldogságot. És nem Ines Rau transznemű modellről van szó, akivel kapcsolatban annyit cikkeztek eddig a lapok.

Rose Bertram nyerhette el Mbappé szívét

Kylian Mbappéról mostanában azt pletykálják, hogy Rose Bertram belga modellel lehet kapcsolatban. A The Sun értesülései szerint Mbappéval Párizsban találkozott a modell.

Bertram 13 évesen szerződött egy modellügynökséghez, majd 16 évesen már a Dominque ügynökségnek a modellje volt. A Vogue-nak adott interjújában egyszer azt mondta: „Emlékszem, amikor elkezdtem, az emberek mindig azt mondták nekem, hogy ez soha nem fog menni. Azt mondták nekem, hogy soha nem fogok nagy munkákat végezni, mert nem vagyok elég magas, nem volt túl vékony, divatos testalkatom. Jelenleg 2016-ban járunk, és nagyon fontos, hogy esélyt adjunk azoknak a lányoknak, akik nem magasak, kerekdedek és mások. Így láthatod, hogy a divat változik, most már minden azon múlik, hogy ki vagy.”

Bár Bertram és Mbappé nem osztott még meg nyilvánosan közös fotót, a feltételezések szerint egy párt alkotnak. A sportoló és a modell kölcsönösen követi egymást az Instagramon, táplálva ezzel a rajongói elméleteket.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

Fotó: Getty Images, Forrás: Style Caster

Ezt már olvastad?