Timothée Chalamet a Chanel új arca

2023. május 16.
Jó hírünk van azoknak, akik már tűkön ülve várják a Dűne második részét: Timothée Chalamet a Bleu de Chanel illatának arcaként is szembejön majd velünk!
Timothée-chalamet

Timothée Chalamet még csak 27 éves, szupersztár státuszával azonban máris kiérdemelte, hogy olyan divatházak válasszák kampányarcuknak, mint a Chanel. A közelgő Dűne-folytatás és a szintén idén érkező Wonka sztárja a márka Bleu de Chanel illatát népszerűsíti, mi pedig már most elképesztően várjuk a kampányfotókat!

A Chanel sajtóközleménye szerint „A 27 éves francia-amerikai színész egyszerre nyers és kifinomult energiájával máris világhírre tett szert, miközben még mindig csupán  karrierje elején tart. Timothée Chalamet merész stílusával és magabiztos sármjával a BLEU DE CHANEL következő fejezetének szellemét testesíti meg: egy olyan embert, aki nem korlátozza magát az élet által szabott hétköznapi határok közé, és a láthatón túl néz.”

Timothée Chalamet egyébként legutóbb azzal robbant be a hírekbe, hogy az egyik Kardashian-lánnyal, Kylie Jennerrel randizik. Bár a hír megosztotta a rajongókat, később a Jennerhez közeli források azt állították, hogy nincs semmi komoly a fiatal színész és a hírhedt influenszer között.

Fotó: Chanel, Getty Images