Harrison Ford örökbe fogadott fia lediplomázott – Ezek a sztárok nevelnek még adoptált gyermekeket

2023. június 02.
Harrison Ford és Calista Flockhart 22 éves fiuk, Liam diplomaosztóján örülhettek. Ford házasságuk után vette a saját nevére Flockhart örökbe fogadott fiát. Nézd meg, mely sztárok döntöttek még az adoptálás mellett!
Harrison Ford és Calista Flockhart

Harrison Ford és Calista Flockhart fia, Liam a hétvégén vehette át diplomáját Massachusettsben. A 80 éves Ford és az 58 éves Flockhart visszafogottan elegánsan jelentek meg ritkán látott fiuk diplomaosztóján. Calista Flockhart 2001-ben fogadta örökbe Liamet, egy évvel azelőtt, hogy megismerkedett volna Forddal. A sztárpár 2009-ben házasodott össze, amivel együtt a színész is saját nevére vette Flockhart fiát, akit együtt neveltek fel és most együtt örülhettek a diplomájának is. Az ünnepség képeit ITT tudod megnézni!

Harrison Ford és Liam 2014-ben egy kosármeccsen

Harrison Ford és Liam 2014-ben egy kosármeccsen

Nem Harrison Ford és Calista Flockhart az egyetlenek, akik örökbe fogadott gyermeket neveltek, mutatjuk, kik Hollywood leghíresebb örökbefogadói!

Madonna

Madonna elsőszülött lánya Lourdes Leon, aki 1996-ban született az énekesnő edzőjétől, Carlos Leontól. Őt követte Guy Ritchie-vel közös fia, Rocco 2000-ben. A színésznő azt nyilatkozta egy interjújában: „néha lehunytam a szemem és elgondolkodtam, miért nincs tele a konyhám táncoló gyerekekkel? Annyira sok gyerek van, akinek otthonra lenne szüksége. Mire várok? Vágjunk bele!”. Ezek után fogadta örökbe Davidet 2006-ban, Mercyt 2009-ben és végül ikerlányait, Stellát és Esterét 2017-ben, akik mindannyian az afrikai Malawiban születtek.

Madonna és Lourdes 2009-ben

Madonna és Lourdes 2009-ben (Fotó: George Napolitano/Getty Images)

Sandra Bullock

Sandra Bullocknak két örökbe fogadott gyermeke van, Louis és Laila és mindketten Louisianából származnak. A színésznő elmondta, azért tartotta jó darabig titokban második gyermeke, Laila örökbefogadását, hogy bizonyítsa, képes normális, nyugodt környezetet teremteni a kicsik számára.

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

Hugh Jackman elmondta, hogy az esküvőjükkor 40 éves feleségével, Deborra-Leevel sokáig küzdöttek termékenységi kezelésekkel és lombikprogramokkal azért, hogy saját gyermekük lehessen, de ez nem adatott meg nekik. A színész és felesége jelentkeztek örökbefogadóknak, és megkérdezték, milyen gyermekeknek van a legnagyobb szükségük szülőkre. A tanácsadó elmondta, hogy a kevert származású gyerekek találnak a legnehezebben befogadókra, így a házaspár számára nem volt kérdés, hogy ilyen gyermekeket vesznek magukhoz. Azóta is együtt nevelik két gyereküket, Oscart és Avát.

Hugh Jackman és családja

Hugh Jackman és családja

Kristin Davis

A Szex és New York sorozat Charlotte-ja szintén örökbe fogadta gyermekeit, pont, mint sorozatbeli karaktere. Davis életébe 2011-ben érkezett lánya, Gemma Rose és 2018-ban pedig kisfia, Wilson. Mindkét gyermek színes bőrű, így a színésznő igyekszik biztosítani számukra, hogy mindenféle helyzetben és közösségben elfogadottnak és szeretettnek érezzék magukat.

Cate Blanchett

Cate Blanchett és férje, Andrew Upton nem a nyilvánosság előtt élik a életüket, így lányuk örökbefogadását is egy nagyon szűkszavú nyilatkozattal tudatták a világgal. Blanchett 2002-ben, első fia születése után döntött úgy, hogy szeretne örökbe fogadni egy kisbabát: „úgy éreztem, hogy van rá érzelmi, fizikai és anyagi kapacitásunk, hogy magunkhoz vegyünk egy gyermeket, szóval nem biológiai oka volt a dolognak”. Blanchettnek és férjének adoptált lányuk mellett három vér szerinti fiuk van.

Forrás: pagesix.com, insider.com    Fotó: Getty Images