Elég sokba kerül Sandra Bullock albérlőjének lenni

2022. július 25.
Kiadja 1950-es években épült malibui házikóját Sandra Bullock. A bérleti díj 30 ezer dollár (11 millió forint) egy hónapra.

Nem egy Ház a tónál, de a főbérlő ettől még Sandra Bullock. A színésznő ugyanis új bérlőket keres tengerparti házikójába, amihez Keanu Reeves nem tartozik hozzá sajnálatos módon. Miután bejelentette, hogy a színészkedést felfüggeszti egy időre, úgy tűnik, Sandra Bullock a szabadidejét inkább a főbérlősködésbe fekteti. 

sandra-bullock-alberlo

Először malibui házába keres bérlőket. A havi bérleti díj 30 ezer dollár, ami nagyjából 11 millió forintnak felel meg. Cserébe zavartalan kilátást kapunk a vízre, és napfényt Los Angeles egyik legszebb és legfelkapottabb környékén.

sandra-bullock-alberlo

A háznak két hálószobája és két fürdőszobája van, nagyjából 270 négyzetméteres. Eredetileg 1958-ban építették, de Sandra Bullock teljes átalakítást végzett rajta, ugyanakkor megtartotta a kor építészeti jellegzetességeit, a hajópadlót, az üvegfalakat, kiegészítette viszont vadonatúj konyhával és minőségi háztartási eszközökkel. A szerencsés bérlő a birtokhoz 24/7 biztonsági szolgálatot és olyan szomszédokat kap, mint például Halle Berry vagy maga a főbérlő, Sandra Bullock.

sandra-bullock-alberlo

2020-ban a ház értékét 5,3 millió dollárra becsülték, ami nagyrészt a környéknek köszönhető. Míg a háznál találunk nagyobbat, szebbet, jobbat is Malibu környékén, az A-listás szomszédok sokat dobnak Bullock házikójának értékén, amit a színésznő nyaralónak használt. 

sandra-bullock-alberlo

Miután 30 évet töltött már a hollywoodi show-bizniszben, Sandra Bullock elég impozáns ingatlanportfólióval rendelkezik, nem kevesebb mint 15 háza vagy birtoka van. A két malibui ház mellett a kétgyermekes édesanyának van egy ingatlanja Beverly Hillsben is, egy ranch a wyomingi Jacksonban, egy viktoriánus kastélya New Orleansban és egy tóparti birtoka a texasi Austinban, plusz a New York-i lakásról se feledkezzünk meg, ami az egyik felhőkarcolóban található.

sandra-bullock-alberlo

Forrás: Dirt Fotó: Dirt

Olvass tovább!