Salma Hayek büszkén vállalja és mutatja meg ráncait

2023. június 07.
Salma Hayek nem akar semmit sem takargatni, megfigyeli az arcán a korral járó változásokat és másoknak is szívesen beszámol a megfigyeléseiről.
Salma Hayek

Az 56 éves Salma Hayek mindig is a természetes szépséget és önmagunk büszkén felvállalását hirdette, és a jelek szerint ez most is így van. A mexikói szépség Instagramon osztott meg magáról egy szuperközeli szelfit, amihez viccesen azt a kommentárt fűzte: „Felkelek és megszámolom, hány ősz hajszál és ránc csatlakozott a bulihoz ma reggelre.” 

Mint arról mi is beszámoltunk, a színésznő bombasztikus formában van, egyre-másra osztja magáról a jobbnál jobb képeket, és egyértelmű, hogy nincs mit takargatnia. Viszonylag ritkán vállalják be a sztárok, hogy ennyire közeli, smink nélküli képet osztanak meg magukról a nagyvilág előtt, de ennél semmi sem mutatja jobban, hogy a színésznő mennyire összhangban van önmagával. A Hayek körüli érdeklődés azért is nagyobb mostanában a megszokottnál, mert Channing Tatum mellett ő az egyik főszereplője a Magic Mike 3.  – és egyben utolsó – részének.

Forrás: pagesix.com    Fotó: Getty Images