Borbély Alexandra cuki videóban mutatta meg, mekkorát nőttek az ikrek

2023. június 08.
Nagyot nőttek Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikrei, akik láthatólag nagyon élvezik a jó időt és a szabadban töltött perceket!
Borbély Alexandra néhány éve vendégeskedett a Pura Poesia című irodalmi műsorunkban.

Szerencsére Borbély Alexandra és Nagy Ervin időről-időre csepegtetnek néhány cuki fotót és videót ikerbabáikról: Nagy Ervin nemrégiben Elzával pózolt cuki apa-lánya fotón, Borbély Alexandra pedig meghitt szoptatós fotót is megosztott már. A lányokat nem olyan régen címlapon is megmutatták, de a hétköznapokban még mindig ritka, hogy Franciska és Elza arcát is felfedik.

Borbély Alexandra most 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban osztott meg egy cuki videót a két kislányról. A felvételen a színésznő és a lányok látszólag a szabadban élvezik a jó időt: az egyik baba a babakocsiban gyakorolja a hason fekvést, míg a másik anyukája ölében nézelődik. A felvételen látszik, milyen szépen megnőttek a lányok és azt is, milyen hosszú, göndörödő fürtöket növesztettek.

Érdemes egyébként követni Borbély Alexandra Instagram-oldalát, hiszen rendszeresen mesél az ikerlányokkal közös életükről: nemrégiben a fürdetési rutinjukkal és még a pelenkázással kapcsolatban is elárult néhány titkot.

Fotó: Marie Claire Archív