Billie Eilish videóban üzent a magyaroknak

2023. június 12.
Billie Eilish a 2023-as Sziget Fesztivál egyik legjobban várt sztárja. Most videóban üzent a fesztiválozóknak: elmondta, hogy hogy már nagyon várja a találkozást.

Billie Eilish: a Szigeten találkozunk!

Augusztus 15-én lép a Sziget Nagyszínpadára Billie Eilish Oscar-, Golden Globe-, és sokszoros Grammy-díjas énekesnő. A világsztár először lép fel Magyarországon, és úgy tűnik, nagyon várja már, hogy hazánkba látogasson, ugyanis videóüzenetben köszöntötte a rajongókat.

„Sziasztok, srácok! Itt Billie és csak azt akarom mondani, hogy már alig várom, hogy lássalak titeket a Sziget Fesztiválon, Budapesten, augusztusban. Ott találkozunk!”

Természetesen a magyar rajongók azonnal ellepték Billie Instáját a posztot követően, volt, aki azt méltatta, milyen tisztán ejtette ki a Sziget Fesztivál nevét. 

Még van néhány jegy a Billie Eilish-koncertre

A Sziget Fesztivál szervezői szerint a jegyek igencsak fogynak, idén is hatalmas az érdeklődés a fesztivállal és a Billie Eilish-koncerttel kapcsolatban. Azért a Sziget weboldalán még akad néhány jegy, ráadásul június 13-án este 23 óráig még olcsóbban juthatunk hozzá!

Forrás: Sziget Fesztivál, Fotó: Getty Images